Welkom,
Geachte gast, welkom op mijn webpagina. Zoals de naam al doet vermoeden ben ik, Marianne, uw Medisch Pedicure in Almere Haven. Ik ben al ruim 20 jaar woonachtig in dit deel van Almere. En zoals vele van ons hier zeggen, 'het dorp in de stad'.

Na ruim 25 jaar in de gezondheidszorg werkzaam te zijn geweest is voor mij nu een tijd aangebroken om mijn diensten op een wat meer persoonlijke manier aan u aan te bieden. Ik heb er voor gekozen om ambulant te gaan werken en dus geen praktijk ruimte aan huis te hebben.  Hierdoor ben ik ook voor mensen die moeilijk te been zijn, of zich moeilijk of niet kunnen verplaatsen de pedicure, die u kunt bellen. Of vindt u het gewoon prettig om door een pedicure thuis behandeld te worden, dan heeft u deze gevonden. Ik kom bij u thuis, in heel Almere, om daar uw voeten te verzorgen.

Ik neem de tijd en verzorg op vakkundige wijze uw voeten.
Ik ben medisch pedicure, waardoor ook diabetische en reumatische voeten door mij goed behandeld kunnen worden.
Tevens  ben ik ook OVV'er (Oncologische Voetzorg Verlener). Ook advies omtrent schoenen aan de hand van een blauwdruk van uw voet behoort tot de mogelijkheid. Dit is een extra behandeling / advies, geheel vrijblijvend maar kan voortkomen uit klachten van uw kant of door constateringen van mijn kant.
Samen komen we er uit en uw voeten zijn bij mij in goede handen.
                                                      
                                                         
                      

Marianne